‘In These Arms’ on Wedding Invitation

I’d hold you
I’d need you
I’d get down on my knees for you
And make everything alright
If you were in these arms
I’d love you
I’d please you
I’d tell you that I’d never leave you
And love you till the end of time
If you were in these arms tonight

Tulisan itu tercetak di bagian depan undangan pernikahan yang dateng ke rumah gw beberapa hari yang lalu.. So sweet for a poem.. wait..wait… kayaknya gw kenal kata2x ini.. Bamm… Gw inget ini kan liriknya lagu Bon Jovi yang In These Arms.. Kereeennn…. Gokill bangeett… It’s not a ballad song anyway, but it still a love song.. Karena undangan nikahan itu, gw jadi inget2x lagi lagu bon jovi ini.. check out the video clip..

Let me tell to history of this song..

Lagu In These Arms ini masuk ke album Keep The Faith yang rilis tahun 1992. Lagu ini sendiri dijadiin single setelah lagi Keep The Faith dan Bed of Roses yang fenomenal itu.. Lagu ini dirilis sebagai single pada taun 1993. Single ini sukses di banyak negara, dan sering dibawain pas Bon Jovi konser..

Cover Single In These Arms

The song’s lyrics are about everlasting love and devotion. The song is characterized by a strong bass rhythm, jangling guitars, and very light drum playing, as well as soulful, emotional singing by Jon Bon Jovi. However, it isn’t a ballad, as its driving guitars and fast-paced beat and upbeat sound maintain it as more of a pop-rock song, in the vein of “Born to Be My Baby“.

Kutipan di atas di ambil dari halaman wikipedia-nya in these arms.. It’s about everlasting love and devotion, however it isn’t a ballad. Lagu ini emang enak banget buat sing-along tapi liriknya dalem dan gombal khasnya bon jovi. Liat aja dari bait2x awalnya..

You want commitment
Take a look into these eyes
They burn with fire, yeah
Until the end of time

Banyak gombalan2x khas Bon Jovi di lagu ini, seperti kata2x

Baby I want you like the roses
Want the rain
You know I need you
Like a poet needs the pain

Lagu2x cinta Bon Jovi emang ga ada matinya.. kayak bed of roses atau i’ll be there for you dan never say goodbye. It’s still a love song, it’s romantic, pas banget dijadiin tulisan di undangan pernikahan, tapi agak kurang cocok kalo buat dinyanyiin di resepsi nikahan…hehehe… Well, hari2x ini gw jadi sering dengerin lagu ini lagi… terutama di lirik bagian favorit gw…

We stared at the sun
And we made a promise
A promise this world would never blind us
These were our words
Our words were our songs
Our songs are our prayers
These prayers keep me strong
And I’d still believe
If you were in these arms

Posted on 15 Apr 2012, in Music, Review and tagged , , , . Bookmark the permalink. Tinggalkan komentar.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s